Az AGRO-GPS Kft. a régión belüli, és a közvetlen kapcsolódó területeken élő és tevékenykedő gazdák, gazdálkodók munkájához szükséges termelő eszközök megismertetése, és közösen feltárt igényeinek kiszolgálása, illetve a közösen megfogalmazott célok elérése érdekében dolgozik. 

  A társaság rugalmasságát példázza, hogy nyitott az újdonságok iránt, s az elmúlt időszak eredményei:

  • Az elmúlt időszakban a Zetor traktor árbevétele csökkent, s e mellett beindítottuk a McCormick erőgépek forgalmazását 30-320 Le kategóriában. A magyar piac ismeri és elismeri ezen típust. A piac felmérés alapján indításként az alkatrész gyári hozzáférését kaptuk meg, illetve a szerviz partner hálózat kiépítésén fáradozunk. Jelenleg is a temesvári partnerrel együtt a telepünkön 6-8 traktor vár gazdára. A traktorokat már az ez évi Hódmezőgazda kiállításon bemutattuk.
  • Lassan 2. éve bevezettük a piacra a SOLIS indiai traktor márkát a 20-90 Le kategóriás kategóriában. A magyarországi piacon e teljesítmény kategóriában a 4. legnagyobb típus forgalmú piaci szegmenst értünk el.
  • A társaságunk a mezőgazdasági termékek többletérték hozzáadás területén is előrelépett. Szárítói területen zöldség-gyümölcs szárítmányokat készítünk és forgalmazunk. A termeltetésben is előre szeretnénk lépni az elkövetkező időszakban. 
  •  Kaposvárott az előszárítmányokat tovább feldolgozó üzemmel is kapcsolatban vagyunk. Itt zöldség gyümölcs snacket készítenek és mi szállítunk be szárított alapanyagot. A műszaki előkészítésben részt vettünk tervezéssel illetve most az alapanyag ellátásban. A gép mikrohullámú vákuumszárító, mely Európában egyedülálló, az üzeme pár hónapja indult be, s LOLO Snack néven találkozhatunk a boltokban e termékkel.
  • Az európai piacon most megjelent elektromos csúszókormányzású rakodót – KOVACO ELECTRIC ELISE900 – a cseh gyártól kizárólagos forgalmazásra megkaptuk Magyarországra, elismerve társaságunk szakmai és kereskedelmi eredményeit.

Kollégáink munkatapasztalata több évtizedre nyúlik vissza a gép- és alkatrész kereskedelemben. Bármilyen témában 35-40 éves tapasztalat áll rendelkezésre kollégáinknál.

A fentieket összefoglalva a mezőgazdasági talajművelés és betakarítás, legkorszerűbb gépei, új és használt gépek értékesítése fő feladatunk! 

Zetor, SOLIS és McCormick traktort, egyéb erőgépet, NOVOTNY csúszókormányos rakodógépet, munkagépet Lemken, Maschio munkagépcsalád összes elemét,, KRONE és Fella rendsodrót, fűkaszát, bálázót, darálót, RM öntözőgépet, Farmtech pótkocsi, TORNUM (svéd) és DeLUX (amerikai) szárítók, Oros és OptiCorn adapterek.

Pályázatok elkészítését erre a feladatra szakosodott, nagy tapasztalattal rendelkező pályázatkészítő szakértőink végzik.

Hitel, Lízing lehetőség biztosított a megvásárolni kívánt gépekhez, több Bankkal állunk kapcsolatban a vevői igényeknek megfelelően.

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor kérjük keressen bennünket..

 

Gyula, 2022. február hó.

 

Géczi Gábor, Pántye Péter

AGRO-GPS KFT.