You are currently viewing Kioti kommunális és ültetvénytraktorok

Kioti kommunális és ültetvénytraktorok

A Kioti RX sorozat középkategóriás traktorai többféle modellben elérhetők, és különböző teljesítmény opciókat kínálnak, hogy megfeleljenek a gazdálkodók, földtulajdonosok és vállalkozók egyedi igényeinek. Ezek a traktorok 66 és 73 lóerő közötti teljesítményt nyújtanak.

Az RX sorozatú ültetvénytraktorok kiemelkedő jellemzője a fejlett motortechnológia. Az üzemanyag-takarékos dízelmotorok nagyszerű teljesítménnyel párosulnak anélkül, hogy kompromisszumot kötnének az üzemanyag-fogyasztás terén. Ez nem csak költségmegtakarítást jelent számodra, hanem csökkenti a környezetterhelést is.

A Kioti RX sorozat rendkívül sokoldalú. Kompatibilis munkagépekkel és tartozékokkal, így könnyen alkalmazhatod őket különböző feladatokhoz. Legyen szó szántásról, talajművelésről, kaszálásról vagy anyagmozgatásról, ezek a traktorok mindenre képesek.

A tartósság és megbízhatóság kulcsfontosságú szempontok ezeknél a gépeknél. Robusztus anyagokból építették őket, ami azt jelenti, hogy képesek ellenállni a nehéz terhelésnek és az extrém körülményeknek is. Ha rendszeresen karbantartod és gondosan kezeled ezeket a traktorokat, hosszú éveken át megbízható munkát fognak végezni.

Ami pedig az ügyféltámogatást illeti: A Kioti hivatalos márkakereskedőinél alkatrész- és szerviztámogatást is találsz. Ezek az eladóhelyek gondoskodnak arról is, hogy bármilyen karbantartási vagy javítási igényed esetén gyorsan segítsenek neked. Emellett az RX sorozathoz iparvezető garancia jár, így biztos lehetsz abban, hogy vásárlásoddal elégedett leszel.